Kroppsbehandlingar

Lymdränage inkl.konsultation

Så fungerar lymfsystemet Lymfsystemet består av ett nätverk med lymfkärl som transporterar lymfa. Det består också av olika organ, som mjälten och brässen. Lymfsystemet behövs för att kroppen ska må bra. Det är viktigt för vätskebalansen i kroppen och för kroppens försvar mot infektioner. Det här är lymfsystemets viktigaste uppgifter: Lymfsystemet och blodsystemet hjälps åt att hålla vätskebalansen i kroppen på en bra nivå. Detta görs genom att överflödig vätska från olika delar av kroppen transporteras bort. Denna vätska kallas lymfa. Lymfsystemet deltar i kroppens försvar mot bakterier, virus och cancer. Att kombinera ansiktsdränering med reflexterapi är ett sätt att behandla hela kroppens lymfsystem - genom att endast behandla ansiktet är det möjligt att kontrollera och öka dränering till olika delar av kroppen med denna kraftfulla kombination. Lymfatisk dränering hjälper lymfvätskan från kroppsvävnaderna till lymfkörtlarna, som renar lymfan innan den töms i den stora venen och återförs till blodet. Denna metod hjälper blodet med avfallsutsöndring och ökar lymfvätskan. En viktig faktor när det gäller att hjälpa kroppen att utsöndra avfallsprodukter. För att uppnå bästa effekt använder man mycket mjuka halva cirkulationsrörelser med fingrarna som hjälper till att försiktigt flytta lymfvätskan och tillämpar också en mild pumpning. En lymfatisk dräneringsbehandling är väldigt avslappnande. Den mjuka, rytmiska och pulserande behandlingen har gynnsamma effekter på det parasympatiska nervsystemet. Det parasympatiska nervsystemet är kroppens relaxationssystem. När nervsystemet stimuleras på just detta sätt kommer det automatiskt att skicka impulser till hjärnan, vilket hjälper till att minska produktionen av stresshormoner. Cirka 70-80% av vår kroppsvikt är vatten, vilket när det utsätts för denna tysta, rytmiska, pulserande rörelse hjälper den att springa mer fritt inom lymfsystemet. Behandlingen fungerar både på det ytliga och det djupa lymfsystemet.

70 minuter
999 kr
Nålfri mesoterapi kropp

Nålfri mesoterapi är behandlingar som via elektriska impulser tillför huden olika sorters vitaminer och andra näringsrika ämnen. Behandlingen utförs för att motverka olika hudåkommor som rynkor, fina linjer, celluliter, förslappad hud, bristningar och pigment fläckar. Metoden passar för: • alla hudtyper – rynkig hud eller hud på väg att bli rynkig, torr eller uttorkad hud, oljig och problematisk hud och känslig hud • behandling av acne, rosacea och oljig eller torr seborrhea • solbränd hud • att förbättra hudens struktur • att ge huden glans och fukt • att minska storleken på dubbelhaka • att försena åldringsprocessen • efter plastikkirurgi • efter användning av Roaccutan • för ögon- och läppbehandling. Kontraindikationer: Mesoterapi avråds om patienten har: diabetes, onkologiska problem, pacemaker, akut acne eller om patienten är gravid. Inför behandling: - Informera om ditt hälsotillstånd, graviditet eller allergier. - Undvik starka syror och stark solexponering 72h innan. - Inga nya fransförlängningar senast 48h innan. - Ingen botox/fillers senast 14 dagar innan. - Ingen pågående behandling av acne, brun utan sol. Inga ansiktssmycken, halsband eller örhänge. - Har du munsår eller andra öppna sår så ber vi dig vänligen boka om din tid.

60 minuter
1 299 kr
Ryggbehandling

50 min+ 10 min konsultation. Välgörande behandling med skön massage. Rengöring, hudanalys, djuprengöring, porrengöring, elektroterapi, massage, mask, kräm. Ta gärna med oömma underkläder.

60 minuter
599 kr